top of page
Over retail rendement

Retail rendement is gespecialiseerd in de vraagstukken die de retail vandaag de dag bezig houdt. De consumenten kennen je merk en komen naar je winkel. Jouw winkelconcept draait en er is een promotie actieplan om de traffic en de omzet te stimuleren. Toch staat het rendement continu onder druk. Hoe dus meer omzet en marge uit je bestaande winkel operatie te halen? Met dit vraagstuk help ik je graag door je te adviseren én mee te werken aan de oplossing die bij jouw onderneming past. 

Ook kan ik als interim zelf een functie in jouw bedrijf in vullen.

Over Lennart Broere

In de ruim 20 jaar dat ik al in de retail werk heb ik bij verschillende marktleiders in Nederland gewerkt. In deze jaren heb ik een ruime ervaring opgedaan in Category management en Formule management. Begonnen als assistent inkoper en de carrière ladder beklommen tot in het management.

Wil je meer weten hoe het rendement van jouw winkel of promotie te verhogen of je hebt een functie in Category-, of Formule management die je graag tijdelijk wil invullen, vul dan je geven in het onderstaande contactformulier in.

Contact 2
bottom of page